Stylingadvies

Wil je je huis snel verkopen tegen een aantrekkelijke verkoopprijs?

Bespaar tijd en geld en kies voor een woningpresentatie en stylingadvies van DHome. Het spreekt voor zich dat je aanzienlijke kosten bespaart wanneer je huis snel verkocht wordt, onder mooie verkoopcondities.
Als geregistreerd interieurontwerper en zelfstandig stylist adviseer ik je graag met het realiseren van een woning die verkoop klaar is. 
Tijdens een vrijblijvend gesprek loop ik samen met jou de woning door en bespreken we de sterke en minder sterke punten. 

Laat mij je verrassen met nieuwe ideeën op het gebied van woonstyling of binnenhuisarchitectuur, om je huis op een andere creatieve manier te presenteren, waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben.
Op het moment dat de opdracht definitief is, gaat DHome Wonen het persoonlijke stylingadvies van jouw woning uitwerken en jij krijgt hiervan een verslag, waarin je mijn interieuradvies en actiepunten aantreft om jouw huis voor een breed publiek aantrekkelijk te maken.

Je kunt hierbij rekenen op:

  • kleuradvies
  • advies over woonaccessoires
  • tips over de interieurindeling
  • meubeladvies
  • advies over de verlichting

Waarom een stylingadvies?

Het doel hiervan is dat jouw woning in kortere tijd, tegen een hoger bedrag verkocht wordt. Wanneer je huis verkocht is voor de door jouw gewenste verkoopprijs, kun jij je richten op je verhuizing en kun jij je bezighouden met de inrichting van je nieuwe woning. Het spreekt voor zich dat ik je ook daar graag bij adviseer. 

 
Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem gerust contact met mij op!